Carrer d'en Jau Jau

Het vrijstaand vakantiehuis ligt in het hoger gelegen dorp. Het heeft een terrras op het zuiden, een kleurijke tuin met prachtig uitzicht over het dal. Het huis is geschikt voor 2 à 5 personen.
 

Wanneer je door de blauwe deur binnenkomt, sta je in een grote slaapkamer. Hier staat een bed met een 1 tweepersoonsbed van 140 X 200. Deze kamer heeft 2 grote openslaande ramen met een schitterend uitzicht op de tuin en het dal.

Op deze verdieping zijn twee aparte douche gelegenheden, ieder met een wastafel. Verder is hier een toilet. Daarnaast een kleine ruimte voor de wasmachine.

Via de slaapkamer ga je met vaste trap naar 1e etage. In de gang is een kleine keuken (een extra kookgelegenheid)

Via de gang kom je in een grote woonkamer met keuken.
De ruime woonkamer bestaat uit twee delen: aan de ene zijde is het zitgedeelte met smeedijzeren zitbank (is ook geschikt als bed), een paar stoelen rondom de houtkachel en aan de andere zijde een ruime woonkeuken. Hier met o.a. een koelkast met vriezer, 4 pits gasfornuis (gasfles), aparte oven en een grote eettafel met zes stoelen.

Via een vaste trap in de woonkamer kom je op 2de etage. Hier is de tweede grote slaapkamer met een 1 tweepersoonsbed van 140 X 200. De kamer heeft een eigen toilet en wastafel en een prachtig uitzicht over de vallei.

Via de woonkamer kom je op het terras en ga je via een trap de tuin in.

Geen overdreven luxe maar alles is aanwezig voor een aangenaam verblijf. Met veel rust, ruimte, privacy en zwem- en visgelegenheid in de rivier La Lentilla.

Algemeen
Het huis wordt verhuurd incl. bed- en linnengoed. Zelf moet je nog wel strandlakens meenemen.
Er is geen vaste telefoon en internet.

Prijzen | Reserveren