La Farga

Is een vrijstaand huis, gelegen in het lager gelegen bergdorp. Is een wat moderner huis op gelijkvloers. Het huis is geschikt voor 4 personen.

Met een trap omhoog, gaat u door de voordeur het huis binnen.
Binnenkomend is er aan uw linkerkant een open keuken en aan de rechterkant de woonkamer.

De keuken is voorzien van vele gemakken waaronder: een grote eettafel met 6 stoelen, afwasmachine, 4-pitsgasfornuis (met gasfles) en een elektrische oven, koel- en vriescombinatie, magnetron, broodmachine en een koffiezetapparaat.
De keuken is voorzien van vele gemakken met alle potten en pannen en wat normaal in een keuken thuis hoort.

Er is altijd een basis aan keukenvoorraad aanwezig zoals kruiden, thee, koffiefilters, suiker, afwasmiddel, toiletpapier etc.. Mocht een van de artikelen tijdens uw aanwezigheid op zijn vul het dan even aan.

Aansluitend aan de keuken is de woonkamer. Hier staat een houtkachel met een grote zitbank, die tevens dienst doet als een slaapbank. Er is een tv met dvd-speler aanwezig. Er staat een grote kast met glaswerk en een gedeelte met boeken en spelletjes voor de kinderen. Via de tuindeuren komt u op het terras hier zijn de tuinmeubelen, een grote parasol en een stenen BBQ.

Er zijn twee slaapkamers ieder met een tweepersoonsbed 140 X 190. Voor kleine kinderen zijn er een kinderbed en kinderstoel aanwezig. Tussen de beide slaapkamers liggen de badkamer en aparte toilet. De badkamer heeft een instapbad met douche en wastafel.

In de kelder staat de wasmachine en een tweede koel- en vrieskast met de CV ketel. Hier staan ook de gasflessen, er is altijd 1 reserve fles aanwezig. In de kelder wordt momenteel nog gewerkt aan een derde slaapkamer.

Voor de garagedeur is er plaats om de auto te parkeren.

Algemeen
Het huis is licht en zonnig maar toch lekker koel voor in de warme zomerdagen.
Er is geen vaste telefoon en internet
CV aanwezig

Prijzen | Reserveren