L'Axurit

In het hoger gelegen bergdorp Baillestavy ligt een gezellig klein vakantiehuisje voor 2 volwassen en 2 kinderen. Met een mogelijkheid voor een 5de persoon op de vide.

Bij binnenkomst komt u direct in een woon-/ keukengedeelte. Het is niet groot maar voor de frisse avonden in het voor - of najaar zorgt de houtkachel voor een heerlijke warmte.
In het keukengedeelte is een 4-pitsgasfornuis (met gasfles) met een elektrische oven en koelkast met vriescombinatie, waterkoker en koffiezetapparaat.
In de zit-eetgedeelte is een tafel met stoelen en een zitbank.
Via een stenen trap komt u op de eerste verdieping. Hier bevindt zich een slaapkamer met een
tweepersoonsbed van 140 X 190. Een balkondeur met prachtig uitzicht over de vallei. Verder is er nog een kleine slaapkamer met stapelbed van 80 X 190. In de badkamer is een douche (met boiler), een wastafel en toilet. Hier staat ook de wasmachine.

Via een vlizotrap komt u op een vide (open zolder). Vanwege de lage hoogte is hier alleen nog plaats voor een matras van 140 X 190. Zeer gezellig voor kinderen.

Het huis heeft geen aangrenzende tuin maar via diverse trapjes komt u in de hoger gelegen tuin. Hier bevindt zich een BBQ en tuinmeubelen. De omgeving is zeer geschikt voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers.

Algemeen
Een knus en gezellig huisje.
Er is geen vaste telefoon, tv en internet
Het huis wordt ook verhuurd per nacht, met een maximum van 3 nachten. Voor ontbijt, lunch en diner kan worden verzorgd. (prijs op aanvraag via het contactformulier)

Prijzen | Reserveren